Artykuły i poradniki Radisson Blu:
Krakowski Radisson Blu biegnie w X Cracovia Maraton
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Krakowski hotel Radisson Blu został oficjalnym partnerem X Cracovia Maraton, imprezy biegowej która odbędzie 17 kwietnia w Krakowie. W maratonie jako zawodnicy startują również Nino Rosenlund – Dyrektor Generalny hotelu oraz Wojciech Liszka – Dyrektor Działu Sprzedaży.
Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.
Wojciech Liszka z Radisson Blu Kraków został nowym Prezesem MPI Poland Club
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
W połowie marca w Warszawie został wybrany nowy Zarząd MPI Poland Club – jednej z najprężniej działających organizacji z branży spotkań. Prezesem stowarzyszenia został Wojciech Liszka, dyrektor Działu Sprzedaży i Marketingu hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków
Radisson Blu Hotel, Kraków
Kilka słów:
Radisson Blu Hotel Kraków ogłosił drugą edycję akcji charytatywnej pod hasłem „Szczęście Dzieci”. Jak poprzednia polega ona na sprzedaży kolorowych bransoletek – cegiełek, z których dochód zostanie przeznaczony na rzecz domu dziecka im. Jana Brzechwy w Krakowie.
Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.
Blue Orchid SPA w Radisson Blu Hotel Kraków – wiosenne zabiegi w nowym studio urody i masażu
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Wraz z początkiem marca Radisson Blu Hotel w Krakowie otworzył studio urody i masażu. Nowoczesny gabinet Blue Orchid SPA powstał tutaj z myślą o osobach kochających urodę, ceniących sobie masaże i usługi kosmetyczne najwyższej jakości. Dlaczego właśnie teraz warto skorzystać z jego oferty?
Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.
Sukces e-Travel Forum 2011
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
W dniach 25 i 26 stycznia br. odbyła się pierwsza część czterodniowej konferencji e-Travel Forum 2011. Ponad 200 osób uczestniczyło w warszawskim hotelu Radisson Blu w debatach poświęconych wykorzystaniu internetu do sprzedaży produktów turystycznych. Przez kolejne dwa dni 80-osób z grona uczestników realizuje szkolenia praktyczne i warsztaty z reklamy.
Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.
Wojciech Liszka z Radisson Blu Hotel Kraków - Osobowością Roku branży MICE.
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Dyrektor Działu Sprzedaży i Marketingu krakowskiego hotelu Radisson Blu został doceniony, przez czytelników miesięcznika MICE Poland, jako najlepszy Menadżer Obiektu roku 2010. Wyniki ogłoszono kilka dni temu w Centrum Bankowo-Finansowym „Nowy Świat” w Warszawie.