Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Radisson Blu:

Krakowski Radisson Blu biegnie w X Cracovia Maraton

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Krakowski hotel Radisson Blu został oficjalnym partnerem X Cracovia Maraton, imprezy biegowej która odbędzie 17 kwietnia w Krakowie. W maratonie jako zawodnicy startują również Nino Rosenlund – Dyrektor Generalny hotelu oraz Wojciech Liszka – Dyrektor Działu Sprzedaży.

Krakowski Radisson Blu biegnie w X Cracovia Maraton

Więcej

Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Kolor, zapach, a przede wszystkim smak – w Indiach wszystko jest trzy razy bardziej intensywne. By przekonać się jak smakują tamtejsze potrawy wystarczy w kwietniu wybrać się do restauracji Milk&Co w Radisson Blu Hotel, Kraków.

Indyjska kuchnia w Radisson Blu Kraków

Więcej

Wojciech Liszka z Radisson Blu Kraków został nowym Prezesem MPI Poland Club

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W połowie marca w Warszawie został wybrany nowy Zarząd MPI Poland Club – jednej z najprężniej działających organizacji z branży spotkań. Prezesem stowarzyszenia został Wojciech Liszka, dyrektor Działu Sprzedaży i Marketingu hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Wojciech Liszka z Radisson Blu Kraków został nowym Prezesem MPI Poland Club

Więcej

Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Radisson Blu Hotel Kraków ogłosił drugą edycję akcji charytatywnej pod hasłem „Szczęście Dzieci”. Jak poprzednia polega ona na sprzedaży kolorowych bransoletek – cegiełek, z których dochód zostanie przeznaczony na rzecz domu dziecka im. Jana Brzechwy w Krakowie.

Szczęście Dzieci – druga edycja akcji w Radisson Blu Kraków

Więcej

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Co zrobić by ostatnim tygodniom polskiej zimy dodać nieco gorącego śródziemnomorskiego słońca? Odpowiedź znajduje się w kuchni... a dokładniej w coraz bardziej u nas lubianych daniach Surf&Turf. W marcu szczególnie poleca je Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie.

Surf & Turf - gorący duet owoców morza i doskonałych mięs w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Blue Orchid SPA w Radisson Blu Hotel Kraków – wiosenne zabiegi w nowym studio urody i masażu

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Wraz z początkiem marca Radisson Blu Hotel w Krakowie otworzył studio urody i masażu. Nowoczesny gabinet Blue Orchid SPA powstał tutaj z myślą o osobach kochających urodę, ceniących sobie masaże i usługi kosmetyczne najwyższej jakości. Dlaczego właśnie teraz warto skorzystać z jego oferty?

Blue Orchid SPA w Radisson Blu Hotel Kraków – wiosenne zabiegi w nowym studio urody i masażu

Więcej

Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

We czwartek 3 lutego Chińczycy powitali swój Nowy Rok – rok królika. Tego samego dnia Hotel Radisson Blu w Krakowie otworzył chiński bufet Surf&Turf. Gong Bao, Yo Xang, sajgonki i inne smakowitości przyrządzają tu w lutym Xu Xi – Szef Kuchni z Chin oraz Piotr Pabisiak – Szef Kuchni hotelu Radisson Blu.

Kulinarna sztuka Chin w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Sukces e-Travel Forum 2011

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

W dniach 25 i 26 stycznia br. odbyła się pierwsza część czterodniowej konferencji e-Travel Forum 2011. Ponad 200 osób uczestniczyło w warszawskim hotelu Radisson Blu w debatach poświęconych wykorzystaniu internetu do sprzedaży produktów turystycznych. Przez kolejne dwa dni 80-osób z grona uczestników realizuje szkolenia praktyczne i warsztaty z reklamy.

Sukces e-Travel Forum 2011

Więcej

Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Restauracja Milk&Co w krakowskim hotelu Radisson Blu zaprasza na wykwintną ucztę - w styczniowym menu królują owoce morza – ostrygi i małże.

Ostrygi i Małże – szlachetny duet w krakowskim Radissonie

Więcej

Wojciech Liszka z Radisson Blu Hotel Kraków - Osobowością Roku branży MICE.

www.e-konferencje.pl

Kilka słów:

Dyrektor Działu Sprzedaży i Marketingu krakowskiego hotelu Radisson Blu został doceniony, przez czytelników miesięcznika MICE Poland, jako najlepszy Menadżer Obiektu roku 2010. Wyniki ogłoszono kilka dni temu w Centrum Bankowo-Finansowym „Nowy Świat” w Warszawie.

Wojciech Liszka z Radisson Blu Hotel Kraków - Osobowością Roku branży MICE.

Więcej

Strona: 19 10 11 12 13

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.